Kepada Pelanggan Setia Bani Jawi Perfume sila rujuk team kami untuk pembelian atau semak list team kami berdekatan anda : Klik disini

Polisi Pemulangan

Terima kasih kerana membeli-belah di banijawi.com Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, kami sedia membantu.

Pulang
Anda mempunyai [7] hari kalendar untuk mengembalikan item dari tarikh anda menerimanya.

Agar layak mendapat pengembalian, item anda mesti tidak digunakan dan dalam keadaan yang sama dengan yang anda terima. Barang anda mesti ada dalam bungkusan asal.

Item anda perlu mempunyai resit atau bukti pembelian. sila semak email anda selepas pembelian dan simpan.

Bayaran Balik
Setelah kami menerima barang anda, kami akan memeriksanya dan memberitahu anda bahawa kami telah menerima barang anda yang dikembalikan. Kami akan segera memberitahu anda mengenai status pembayaran balik anda setelah memeriksa item tersebut.

Sekiranya pengembalian anda disetujui, kami akan memulakan pembayaran balik ke akaun bank anda (atau kaedah pembayaran asal).

Penghantaran
Anda akan bertanggungjawab untuk membayar kos penghantaran anda sendiri untuk mengembalikan barang anda. Kos penghantaran tidak akan dikembalikan. Sekiranya anda menerima bayaran balik, kos penghantaran balik akan ditolak dari bayaran balik anda.

Hubungi Kami
Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai cara mengembalikan barang anda kepada kami, hubungi kami